KAP ***AKSEN*** AKSA ENERJİ ÜRETİM A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel)

26.07.2019 - 17:10 | Son Güncelleme :

KAP ***AKSEN*** AKSA ENERJİ ÜRETİM A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel)



***AKSEN*** AKSA ENERJİ ÜRETİM A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) )

İlgili Şirketler []
İlgili Fonlar []
Türkçe
Özel Durum Açıklaması (Genel)

Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği

Açıklamalar

               Ülkemizde ve dünyada meydana gelen değişimler doğrultusunda, Şirketimizin enerji sektöründe en doğru strateji ve projelerle yoluna daha güçlü devam etmesi ve hedeflerine daha başarılı şekilde ulaşabilmesi adına Aksa Enerji organizasyon yapısının yeni atamalar ile güçlendirilmesine karar verilmiştir.
Bu kapsamda, 03.07.2019 tarihli Aksa Enerji 2018 Yılı Olağan Genel Kurul çağrısında ilan edilmiş ve 30.07.2019 tarihinde yapılacak olan Olağan Genel Kurul'da B Grubu pay sahibi Yönetim Kurulu Üyesi adayı olarak onaya sunulacak Sn. Ömer Muzaffer Baktır'ın Yönetim Kurulu üyeliği haricinde yeni atamalar yapılmıştır.
Yeni yapılandırma çerçevesinde yeni Direktörlükler kurularak Merkezi Koordinasyon Direktörü görevine 25.07.2019 tarihi itibari ile Sn. Hikmet Apaydın atanırken, Batı Afrika Koordinasyon Direktörü görevine Sn. Murat Çaptuğ atanmıştır.
B Grubu pay sahibi Yönetim Kurulu Üyesi adayı ile yeni yöneticilerimizin özgeçmişleri aşağıda paydaşlarımızın bilgilerine sunulmaktadır.
Ömer Muzaffer Baktır, 1986 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Maden Mühendisliği Bölümü'nden mezun olmuş, Pamukbank'ta başladığı kariyerine bankacılık sektöründe yönetici olarak devam etmiştir. Sırasıyla Halk Bankası'nda Pazarlama Genel Müdür Yardımcılığı, Cengiz Holding'de CFO ve Grubun Elektrik Dağıtım şirketlerinin İcra Kurulu Üyeliği, Ziraat Bankası'nda Pazarlama ve Dönüşümden Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı ile kurumun çeşitli yurt dışı şirketlerinde Gözetim ve Yönetim Kurullarında görev yapmış olup ayrıca Ereğli Grup'ta Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapmıştır. Baktır, 05 Şubat 2018 tarihinden bu yana Kazancı Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak görev yapmaktadır.
Hikmet Apaydın, Yıldız Teknik Üniversitesi Elektrik Mühendisliği Bölümü'nde lisans ve yüksek lisans eğitimini tamamlamıştır. Profesyonel iş yaşamına İşletme Bakım Mühendisi olarak Enka Power'da başlayan Hikmet Apaydın, akabinde sırasıyla ABB Elektrik'te Proje Müdürü, Akenerji'de İşletmeler Müdürü, Limak Enerji'de Mühendislik Koordinatörü ve Karadeniz Holding'de Proje Grup Müdürü olarak görev yapmıştır. Apaydın, Ocak 2018 tarihinden bu yana Kazancı Holding  Risk ve Kontrol Müdürü olarak görev yapmakta idi.
Murat Çaptuğ, Kocaeli Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü'nde lisans eğitimini tamamlamıştır. Haziran 2002 tarihinde Kıbrıs Akaryakıt Enerji Santrali'nde Proje Mühendisi olarak Aksa Enerji'ye katılan Çaptuğ, ardından 2003-2015 yılları arasında Kıbrıs Akaryakıt Enerji Santrali Müdürü, 2015-2016 yılları arasında Gana Ülke Müdürü olarak görev yapmış  Eylül 2017 tarihinde ise Batı Afrika Santralleri Koordinatörlüğü görevine getirilmiş idi.
Kamuoyu ve paydaşlarımızın bilgisine sunarız.
 





http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/777018


BIST
 

Hisse Başarıyla eklendi