Yatırımcıları “Finans Monitör” Platformuna davet ediyoruz

03.05.2018 - 11:13 | Son Güncelleme :

Borsa İstanbul olarak yatırımcıların beklentilerini ve değerlendirmelerini önemsiyoruz. Bu kapsamda Matriks Bilgi Dağıtım Hizmetleri A.Ş. grup şirketi olan Efektif Danışmanlık ve Boğaziçi Araştırma & Yönetim Danışmanlık iş birliğinde yürütülen “Finans Monitör” yatırımcı paneli projesini Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği ile birlikte destekliyoruz.

https://i.bigpara.com/i/55big/borsa_istanbul_000.jpg

“Finans Monitör” mevcut, potansiyel ve aktif olmayan yatırımcılarla temasa geçerek onların değerlendirmelerini ve beklentilerini analiz etmeyi amaçlamaktadır. Anketler sonucunda elde edilen tespitlerle bir bilgi platformu oluşturarak, yatırımcı beklentilerinin karşılanmasında somut veriler elde etmeyi hedeflemektedir.

HEDEF KİTLE ve KATILIM

Haberin Devamı

Piyasaların tamamını ilgilendiren “Finans Monitör” çalışması sade, bağımsız ve denetlenebilir bir veri setinden oluşacaktır. Katılımcılara piyasa verilerini anlık takip edebilecekleri Matriks veri izleme ürünleri sağlanacaktır. Katılımcılar projede ilgili olunan kategoriye göre bilgilendirilecek ve yılda iki kere online bir anket formu doldurmaları talep edilecektir.

Projeye katılmak isteyen yatırımcılar aşağıdaki linkten kayıt yaptırabilirler.

http://www.finansmonitor.com/Forms

Borsa İstanbul olarak finansal piyasalar için somut bilgi üretmeyi amaçlayan bu projeye katılımınızdan memnuniyet duyarız. 

 

 

Hisse Başarıyla eklendi