Türk Telekom'dan kamuya açıklama

08.12.2017 - 09:14 | Son Güncelleme :

Türk Telekom, "Genel Müdürümüz grup şirketlerimiz ve potansiyel kurumsal risk sermayesi yatırımlarımız için belirlediğimiz stratejik yöne paralel şekilde önümüzdeki yıllarda halka arzlarının değerlendirilebileceğini belirtmiştir, fakat bu konuda alınmış spesifik bir karar bulunmamaktadır" açıklamasında bulundu.

https://i.bigpara.com/i/55big/turk-telekom_logo_1.jpg

Türk Telekom, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı açıklama ile dün gerçekleştirdiği basın toplantısı sonrası yanlış algıya yol açan bazı haberlere açıklık getirdi.

Türk Telekom, dün şirketin 2017 gelişmeleri ve gelecek dönem vizyonunun paylaşıldığı basın toplantısı sonrası, kamuoyunda şirketin gelecek öngörüleri kapsamında yanlış algılara yol açan bazı haberlere ilişkin, KAP'a açıklama yaptı.

Türk Telekom'un geleceğe yönelik konsolide öngörüleri, satış geliri büyümesi, FAVÖK ve yatırım harcamaları kalemlerinin, KAP aracılığı ile paylaşıldığının hatırlatıldığı açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

##$HABER_1442540$##

Haberin Devamı

"Bu kapsamda 2017 öngörüleri 25.07.2017 tarihli özel durum açıklaması ile paylaşılmıştır. 06.12.2017 tarihinde Genel Müdürümüz Dr. Paul Doany, 2017 yılı ilk 9 aylık gelişmeleri ile şirketimizin genişbant penetrasyon artışı ve yaygın TV teklifleri ve gelecekteki kablosuz haneler ile desteklenen etkin maliyet esaslı mobil pazar payı büyümesine odaklanan genel vizyonunu anlatmıştır.

Ayrıca Dr. Paul Doany basın toplantısında, Türk Telekom'un sadece bir yıllık öngörü açıkladığının da altını çizmiştir. Son olarak, Genel Müdürümüz grup şirketlerimiz ve potansiyel kurumsal risk sermayesi yatırımlarımız için belirlediğimiz stratejik yöne paralel şekilde önümüzdeki yıllarda halka arzlarının değerlendirilebileceğini belirtmiştir, fakat bu konuda alınmış spesifik bir karar bulunmamaktadır." 

 

Hisse Başarıyla eklendi