İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi işbirliği ile Borsa İstanbul’da “Humanitarian Economy and Finance Sempozyumu” düzenlendi

09.05.2018 - 16:16 | Son Güncelleme :

Borsa Istanbul ve Istanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi işbirliğinde yapılan ve 8/9/10 Mayıs tarihlerinde üç gün sürecek olan Islami Finans etkinliği birinci gününde Borsa Istanbul ev sahipliğinde başladı. 8 Mayıs tarihinde Borsa Istanbul’da gerçekleştirilen etkinlik 9 ve 10 Mayıs’ta Istanbul Sabahattin Zaim Üniversitesinde gerçekleşecek.

https://i.bigpara.com/i/55big/borsa_istanbul_01.jpg

8 Mayıs 2018 tarihinde öğleden önce “Islami Bankacılık ve Finansın Sırrını Çözmek – Teori ve Pratik” (Demystifying Islamic Banking & Finance - Theory & Practice) konulu konferans ve öğleden sonra Islami Finansla ilgili kurumların üst düzey yöneticileri ile kapalı oturum gerçekleştirildi.

Programın açılışı Kuran-ı Kerim tilaveti ile yapıldı ve ardından Borsa İstanbul Yönetim ve Icra Kurulu Başkanı Sayın Himmet Karadağ ve Istanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Mehmet Bulut selamlama konuşmalarını gerçekleştirdiler.

Haberin Devamı

Borsa Istanbul Yönetim ve Icra Kurulu Başkanı Sayın Himmet Karadağ konuşmalarına şöyle başladı: “Insani Ekonomi ve Finans konulu konferansta sizleri aramızda görmek bizi son derece mutlu etti ve onurlandırdı. Bugün buraya yurtdışından, bizim davetimizi kırmayıp icabet eden misafirlerimize özellikle teşekkür etmek istiyorum. Tüm dünyada müslümanlar bu kadar zorluk içinde iken böyle organizasyonları iyi değerlendirmek gerekiyor” diyen Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Himmet Karadağ sözlerini şöyle tamamladı: “Böyle organizasyonlarda tekrar bir araya gelmeyi diliyor ve bu konferansın verimli geçmesini temenni ediyorum” dedi.

Sonrasında Borsa İstanbul Yönetim ve Icra Kurulu Başkanı Sayın Himmet Karadağ tarafından yurtdışından gelen misafirler Sayın Taqi Usmani, Sayın Bilal Khan, Sayın Dr. Imran Usmani ve Sayın Farhan Usmani’ye hediye takdim edildi.

 

Hisse Başarıyla eklendi