Dev bankanın analistinden Bitcoin tahmini

08.02.2019 - 14:32 | Son Güncelleme :

Aktiflerine göre ABD'nin en büyük bankası olan JP Morgan'ın analisti Panigirtzoglou, "Bitcoin yeniden yükselişe geçecek" değerlendirmesinde bulundu.

https://i.bigpara.com/i/55big/bitcoin-2.jpg

ABD merkezli, uluslararası bankacılık ve finansal hizmetler alanında faaliyet gösteren JP Morgan'ın analisti Nikolaos Panigirtzoglou, bitcoin (BTC) ilgisinin yeniden yükselişe geçeceğini ileri sürdü. CNBC'deki Futures Now programına katılan Panigirtzoglou, kripto piyasası hakkında olumlu tahminlerde bulundu.

JP Morgan analisti, Wall Streette Bitcoin'e duyulan ilginin yeniden yükseleceğini ve piyasaya kurumsal yatırımcıların da dahil olacağını söyledi. Şirketlerin kripto para birimi ile ilgilerini yenilemeleri gerektiğini belirten Panigirtzoglou şunları söyledi: "Kripto para piyasasında şu sıralar görmekte olduğumuz istikrar, daha fazla kurumsal yatırımcının yakın gelecekte bu alanda var olmasına zemin hazırlıyor. Kripto para piyasası yeni bir piyasa, bu piyasa bir balon evresi yaşamıştı ancak şimdi söndü."

##$HABER_1452691$##

Haberin Devamı

Analist, ayrıca kripto paraların istikrarlı bir şekilde devam etmesinin, yeni firmaları da bu alana çekeceğini belirterek, buna rağmen Bitcoin'in geri dönüş yapması için birkaç yıl alabileceğini ekledi.

2017 yılında 19 bin 783.21 dolara kadar yükselen Bitcoin, bu hafta bütün zamanların en büyük kaybını yaşayarak yüzde 83 düşüşle 3 bin 500 doların altına geriledi.

 

Hisse Başarıyla eklendi