"Çok büyük ekonomilerle çarpışacağız"

18.08.2017 - 12:29 | Son Güncelleme :

Enerji Bakanı Albayrak, "10 yıl içerisinde çok büyük ekonomik çarpışmayla karşı karşıyayız" şeklinde açıklama yaptı.

https://i.bigpara.com/i/55big/21042016_albayrak_650(1).jpg

Enerji Bakanı Berat Albayrak, ''Herkes bir şeyler diyor 'Kuzey Kore'de ne oluyor arkasında kim var?' Haritada sorsanız yerini bilmedikleri bir ülke dünya gündemine geliyor. Zor günler. Bu neyi doğuracak? Önümüzdeki 10 yıl içerisinde çok büyük bir ekonomik çarpışmayla karşı karşıyayız'' dedi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, İstanbul'da, Ülke-Bölge Çalışmaları Uzmanlığı alanında öğrenim gören öğrencilerle bir araya geldiği toplantıda konuştu.

Haberin Devamı

PİYASALARDAKİ SON DURUM İÇİN TIKLAYIN... 

Albayrak'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

''Asya... Pazar burada büyüme burada istihdam tüketim burada. Herkes bir şeyler diyor; 'Kuzey Kore'de ne oluyor arkasında kim var?' Haritada sorsanız yerini bilmedikleri bir ülke dünya gündemine geliyor. Kim nasıl bir okuma yaparak stres testi uyguluyor birbirine perde arkasında. Zor günler. Bu neyi doğuracak? Önümüzdeki 10 yıl içerisinde çok büyük bir ekonomik çarpışmayla karşı karşıyayız. Bu bir siyasi çarpışma ve çatışmayı peşinden bir askeri çatışmayı doğurur mu? İnşallah doğurmaz.

''KRİZİN OLMADIĞI BİR ÜLKE KALMADI ARTIK''

Haberin Devamı

10 yıl içerisinde dünyadaki ağırlık merkezinin kaymasının doğuracağı sosyolojik ve ekonomik ve buna bağlı olarak politik krizlerle karşı karşıyayız. Bu büyük Asya Pasifik krizinin Türkiye neresinde? Krizin olmadığı bir ülke kalmadı artık. Düşman çok. Bin yıldır dünyada tarihi Anadolu Ortadoğu tarihi bir tarafa. Bitmeyecek. Türkiye çok büyük ve güçlü bir ülke. Kim ne derse desin.''

 

Hisse Başarıyla eklendi