Bitcoin için yeni tahmin!

09.01.2019 - 10:49 | Son Güncelleme :

Gemini’nin kurucularından ve şirketin CEO'su Winklevoss, "altından daha iyi" diye nitelendirdiği Bitcoin'in piyasa hacminin 7 trilyon doları aşabileceğini söyledi. Gemini'nin kurucuları Tyler ve Cameron Winklevoss, sosyal paylaşım sitesi Reddit'in Ask Me Anything başlığı altında Reddit kullanıcılarının sorularını yanıtladı.

https://i.bigpara.com/i/55big/bitcoin_litecoin.jpg

 ABD merkezli kripto para birimleri borsası Gemini’nin kurucularından ve şirketin CEO'su Tyler Winklevoss, Bitcoin piyasa hacmi ve kripto para devrimi ile ilgili şöyle değerlendirdi:

"Bitcoin'in yukarı yönlü hareket edeceği konusundaki tezimiz değişmedi. Bitcoin'in altından daha başarılı olduğuna inanıyoruz. Eğer haklıysak, zamanla Bitcoin piyasa hacmi, 7 trilyon dolar olan altının piyasa hacmini geçecektir.

##$HABER_1451925$##

Haberin Devamı

Başarı, internetin şu anki halinden çok daha farklı olduğu (merkezsizleşmiş) ve kullandığınız para biriminizle şu an yapamadığınız işlemler (e-mail hesabınız gibi) gerçekleştiren bir gelecektedir. Tıpkı e-mail hesabınızda olduğu gibi günün her saati dünyanın herhangi bir yerindeki herhangi bir kişiye hesap işletim ücreti olmadan para gönderdiğinizi düşünün. Bir de şu an, e-mail hesabınızı yalnızca Pazartesiden Cumaya saat 09:00-17:00 arası kullanabildiğinizi, bir e-mail göndermenin ücretli olduğunu ve bazen e-maillerinizin karşıdaki kişiye ulaşmasının üç ila beş gün sürdüğünü düşünün."

Cameron Winklevoss ise, kardeşlerin ABD Menkul Kıymetler ve Borsalar Komisyonundan (SEC) almaya çalıştığı Bitcoin borsa yatırım fonuyla ilgili şöyle yazdı:

Komisyonun artan piyasa gözetimi konusundaki endişelerini alıyoruz ve bu sorunları çözmek için şu adımları atıyoruz:

Haberin Devamı

-Piyasa İdaresi Kurallarını (Marketplace Conduct Rules) kurallara dayalı bir piyasa oluşturmak için düzenledik.

- Piyasa Gözetimi (Marketplace Surveillance) için Nasdaq'ın SMARTS Piyasa Gözetim teknolojisini Geminiye yerleştirdik.

- Piyasa Gözetim Ekibini, piyasa manipülasyonu ve yanıltıcı eylemlerin gözetlenerek engellenmesi için kurduk.

Bitcoin ETF'sini gerçekleştirmek için hiç olmadığımız kadar kararlıyız!

BU VİDEO İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

 

Hisse Başarıyla eklendi